Felsökning

Vi servar din bil enligt biltillverkarens rekommendationer oavsett bilmärke och årsmodell. När vi slutfört servicen får du en stämpel i servicehandboken och servicelampan släcks. Beroende på miltal och bilmodell kan servicen innebära byte av kamrem / kamkedja, luftfilter, motorolja och oljefilter, växellådolja och filter, bränslefilter, tändstift, kylarvätska, bromsar, däck etc. På begäran använder vi också dator för felkoder om ni behöver felsöka i bilen eller upplever problem.

Byte av lampor

Har lampan slocknat? Inga problem, vi löser det! Vi har ett brett sortiment lampor i lager för de flesta bilar och kan därför oftast lösa det redan samma dag utan att vänta på reservdelar. 

Laga bromsar

När oljelampan tänds i bilen är det viktigt att serva bilen med oljebyte snarast möjligt. Att köra på låg oljenivå eller välja fel typ av olja för just er bil kan skada bilmotorn permanent. Vi ser till att ni får rätt olja till bilen snabbt och effektivt. För oljebyten krävs ingen tidsbokning utan det är bara att komma in om vår verkstad.

övrig reparation

Känner du att bromsarna inte tar ordentligt? kanske pulserar eller vibrerar de när du trycker ner pedalen eller på annat sätt beter sig konstigt. Då är det viktigt att genomgå en felsökning från en verkstad för att hitta problemet. kan vara och det görs genom en felsökning av systemet. När man bromsar bilen är det inte bara av betydelse hur hårt du trycker ner pedalen utan hydrauliken spelar stor roll för bromsarnas funktion. Bromsvätskan som ingår i det systemet bör regelbundet kontrolleras.